Instagram

Cele mai recente postari de pe instagram !

Image Alt

Proiecte

EpicShorty pe YouTube

Nu am fost EpicShorty mereu. Am inceput pe data de 14 Sept. 2010 pe canalul “PCGameplayHD”, unde am postat clipulete timp de 1 an.

Apoi am luat o pauza si am decis ca e cazul sa pornesc de la zero, si am creat canalul… “HDGamingRO”, care mai tarziu a fost redenumit in “EpicShorty”. Pe canalul acela am strans 364,000 abonati, fiind sters de YouTube din cauza unor noi reguli impuse de care nu stiam.

Acum, cu mult mai multa grija, am reluat-o de la zero, cu acelasi nume, dar pe un alt canal. Un proiect in care imi investesc cel mai mult timp si suflet !
Deci, practic… va astept pe canalul de YouTube pt video-uri EPICE

Comunitatea SimplyGods

Fiind primul YouTuber Roman ce a postat GTA Online (pe PC) + jucat si inregistrat extrem de multe episoade, m-am plictisit si am incetat din a-l juca. Apoi am aflat de “GTA 5 Roleplay” si mi-am creat propria comunitate unde ma pot juca impreuna cu abonatii si sa inregistrez totodata.

Comunitatea SimplyGods a fost infiintata la data de 11 Feb. 2018, contine doua servere momentan: #Hades si #Ares si este cea mai mare comunitate in materie de GTA 5 Roleplay din Romania.

Va asteptam sa va jucati pe serverele noastre #Hades si #Ares pentru un roleplay decent, cu “troll” minim, datorita regulilor stricte pentru a mentine linistea, pacea si a avea o experienta cat mai placuta pe servere.