Despre Mine

Eu sunt EpicShorty!

Numele meu real este Ciocoi Marius Leonard, nascut si crescut in Bucuresti, Romania.
Batran, am 38 ani, in caz ca va intrebati! :))

Inca de cand m-am nascut, in loc cordon ombilical, am avut cablu de la controller…iar acel cablu s-a rupt cand am dat de primul controller wireless. :)))

Lasand gluma la o parte, de cand ma stiu, m-au pasionat jocurile. Indiferent daca erau in real life (lapte gros, capra noua, v-ati ascunselea, flori fete si baieti) sau jocuri de pe consola Terminator, apoi consola PlayStation 1 si putin mai tarziu, PC-urile “Extra Performante”, IBM 386 si internetul prin Dial-Up… pe orice puneam mana, trebuia sa fie un joc.

Daca tot m-a pasionat atat de mult jocurile si sa fiu in centrul atentiei, m-am apucat din curiozitate de YouTube, alaturi de R0ttby (tot YouTuber Roman), de pe vremea cand YouTube nu venise si in Romania, iar canalele noastre nu erau monetizate, deci… nimeni nu facea bani din asta, o faceam toti doar din placere. (si acum o facem din placere, dar si pentru bani… trebuie sa traim cumva, nu?)

Fast forward, 10 – 11 ani mai tarziu, am devenit un “Veteran” printre YouTuberi, iar YouTube inca este platforma mea preferata, dar cochetez si cu TikTok, Instagram si altele.

Intotdeauna am multumit abonatilor mei pentru ca mi-au creat dintr-un hobby, un job, si voi fi recunoscator toata viata pentru ca ma urmariti si imi permiteti sa va fac zilele mai frumoase!