Despre Mine

Eu Sunt EpicShorty!

In primul rand, ma pot caracteriza drept un “Gamer”. Sunt pasionat de jocuri de pe vremea jocurilor pe Terminator, apoi PC-urile “Extra Performante”, IBM 386 si internetul prin Dial-Up. Este un Hobby, un mod de viata si in acelasi timp, sursa mea de venit. As putea scrie un roman despre asta, dar sunt sigur ca nu vrei sa stai sa citesti cateva zile despre cat de mult imi plac jocurile. :))

Imi place sa cochetez si cu Vlogging-ul. Fac asta de fiecare data cand ma duc la vreun eveniment sau cand ies cu prietenii la un gratar sau undeva unde consider ca ar iesi un content interesant de pus pe YouTube.

Pe langa cel mai mare hobby al meu (gaming-ul), sunt “obsedat” de gadget-uri. Camera mea este plina de asa ceva, si daca tot am “obsesia” asta, imi place sa fac si review-uri, sa imi ajut abonatii cu parerile mele sincere despre produsele pe care le folosesc. Deci… daca ai un produs cu circuite, diode, display, taste…etc, hit me up pentru un unboxing si review 100% corect, al unui “average consumer” (adica eu). :))