Proiecte

Comunitatea SimplyGods & Sombrero!

www.SimplyGods.ro

Fiind primul YouTuber Roman ce a postat GTA Online (pe PC) + jucat si inregistrat extrem de multe episoade, m-am plictisit si am incetat din a-l juca.

Apoi am aflat de “GTA 5 Roleplay” si mi-am creat propria comunitate unde ma pot juca impreuna cu abonatii si sa inregistrez totodata.

Comunitatea SimplyGods a fost infiintata la data de 11 Feb. 2018 Va astept sa va jucati pe serverul meu, #Hades pentru un roleplay decent, cu “troll” minim, datorita regulilor stricte pentru a mentine linistea, pacea si a avea o experienta cat mai placuta pe server.


www.Sombre.ro

Sombrero a aparut din nevoia de a-mi tine toate link-urile de social media, sub aceeasi palarie, si a-mi fi mult mai usor sa le partajez printr-un singur link.

Site-ul este unul simplu, foarte customizabil, ofera si statistici despre click-urile primite pe link-urile de social media + multe altele.

Exista si alte site-uri de genul, dar am vrut sa fie al meu, sa-l fac asa cum mi-am dorit… si sa nu contina PIC de reclama. Ne fiind monetizat, orice utilizator are acces rapid si GRATUIT la o pagina super tare unde sa-si “adune” link-urile de social media si nu numai!